Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op tv | Bundesliga

1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op tv | Bundesliga

  1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op tv kijken? Op zaterdag 25 februari 2023 om 15:30 uur spelen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van 1899 Hoffenheim: Rhein-Neckar-Arena. Wil je de wedstrijd 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,150 toeschouwers in het Rhein-Neckar-Arena nemen 1899 Hoffenheim (Hoffenheim) en Borussia Dortmund (Dortmund) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: zaterdag 25 februari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Rhein-Neckar-Arena, het stadion van 1899 Hoffenheim.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  1899 Hoffenheim - Borussia Dortmund op tv

  1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op tv

  Wil je 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim uit Hoffenheim en Borussia Dortmund uit Dortmund wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:29 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op TV
  • 15:20 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over 1899 Hoffenheim-Borussia Dortmund op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund:
  • 1899 Hoffenheim staat op dit moment op plaats 15e in de Bundesliga.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van 1899 Hoffenheim: “Rhein-Neckar-Arena” (30,150 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma 1899 Hoffenheim-Borussia Dortmund bij Viaplay:
  • 15:20 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, 1899 Hoffenheim -Borussia Dortmund LIVE
  • 17:29 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Bundesliga wordt live uitgezonden door Viaplay. Viaplay heeft de uitzendrechten voor de Duitse voetbalcompetitie. Ze kochten de tv-rechten in 2022 en hebben nog tot en met 2029 de rechten voor de Bundesliga. Dit betekent dat de Duitse competitie de komende jaren uitgebreid aan bod komt bij Viaplay. Naast het live verslag van de wedstrijden besteedt Viaplay ook veel aandacht aan al het nieuws rondom de Bundesliga. Daarnaast zijn is er een uitgebreide voorbeschouwing. Na afloop van de duels zijn er nabeschouwingen in analyses.

  Bundesliga op tv

  De match tussen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse competitie is de Bundesliga. Het is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. De competitie is opgericht op 28 juli 1962. De recordkampioen is Bayern München. Zij wonnen de Bundesliga al 32 keer. De Bundesliga kent een heleboel goede clubs. Bovendien zijn er veel topwedstrijden. Het niveau in de Duitse competitie is heel hoog. De wedstrijden zijn snel en zitten bomvol actie en spanning.

  1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je 1899 Hoffenheim-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar 1899 Hoffenheim tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om 1899 Hoffenheim-Borussia Dortmund gratis te bekijken.

  Livestream 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd 1899 Hoffenheim-Borussia Dortmund:
  Wanneer is 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund wordt gespeeld op zaterdag 25 februari 2023.

  Hoe laat is 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim (Hoffenheim) en Borussia Dortmund (Dortmund) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund uitgezonden?

  De wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund op Viaplay.

  Kan ik gratis naar 1899 Hoffenheim en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast 1899 Hoffenheim -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *