Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund

1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund

  1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund op tv kijken? Op woensdag 25 januari 2023 om 18:30 uur spelen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van 1. FSV Mainz 05: MEWA Arena. Wil je de wedstrijd 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 33,305 toeschouwers in het MEWA Arena nemen 1. FSV Mainz 05 (Mainz) en Borussia Dortmund (Dortmund) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: woensdag 25 januari 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: MEWA Arena, het stadion van 1. FSV Mainz 05.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  1. FSV Mainz 05 - Borussia Dortmund op tv

  1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund op tv

  Wil je 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 uit Mainz en Borussia Dortmund uit Dortmund wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over 1. FSV Mainz 05-Borussia Dortmund op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund:
  • 1. FSV Mainz 05 staat op dit moment op plaats 12e in de Bundesliga.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 6e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van 1. FSV Mainz 05: “MEWA Arena” (33,305 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  Mainz krijgt in de midweeks speelronde in Duitsland het grote Borussia Dortmund op bezoek. Toch staat Dortmund “slechts” op de zesde plek en bovendien maar acht punten voor op Mainz. Borussia Dortmund zal de wedstrijd tegen Mainz dus graag willen winnen om de aansluiting bij de top van de Bundesliga te houden. Het belooft een mooie wedstrijd te worden.

  1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma 1. FSV Mainz 05-Borussia Dortmund bij Viaplay:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, 1. FSV Mainz 05 -Borussia Dortmund LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De uitzendrechten voor de Duitse voetbalcompetitie zijn in handen van Viaplay. Je kijkt daardoor alle wedstrijden uit de Bundesliga live bij Viaplay. Omdat Viaplay meerdere zenders heeft kun je alle wedstrijden gewoon tegelijkertijd kijken. Viaplay wordt een steeds grote speler in de wereld van de uitzendrechten van het voetbal. Ze begonnen natuurlijk met de tv-rechten van de Formule 1. Nu hebben ze ook twee van de mooiste voetbalcompetities ter wereld in hun pakket zitten: De Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga. Bovendien is er bij Viaplay veel aandacht voor het vrouwenvoetbal uit verschillende competities.

  Bundesliga op tv

  De match tussen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. In de Duitse competitie vind je veel grote clubs. Naast natuurlijk Bayern München en Borssia Dortmund zijn er nog veel meer clubs die de moeite waard zijn om op tv te kijken. Het voebal is vaak van hoge kwaliteit en bovendien verloopt het spel heel snel. Dit maakt de wedstrijden zeer interessant. Ook voor de neutrale kijker zijn de Bundesliga wedstrijden heel interessant. Net als in de Eredivisie is er ook in Duitsland deze week een midweekse speelronde. Als ware voetballiefhebber wil je natuurlijk niets anders dan iedere avond een mooie wedstrijd op tv zien.

  1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je 1. FSV Mainz 05-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar 1. FSV Mainz 05 tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om 1. FSV Mainz 05-Borussia Dortmund gratis te bekijken.

  Livestream 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd 1. FSV Mainz 05-Borussia Dortmund:
  Wanneer is 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund wordt gespeeld op woensdag 25 januari 2023.

  Hoe laat is 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 (Mainz) en Borussia Dortmund (Dortmund) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund uitgezonden?

  De wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund op Viaplay.

  Kan ik gratis naar 1. FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik 1. FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast 1. FSV Mainz 05 -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *