Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » 1. FSV Mainz 05 – Bayern München

1. FSV Mainz 05 – Bayern München

  1. FSV Mainz 05 – Bayern München op tv kijken? Op woensdag 1 februari 2023 om 20:45 uur spelen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München tegen elkaar in de DFB-Pokal. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van 1. FSV Mainz 05: Mewa Arena. Wil je de wedstrijd 1. FSV Mainz 05 – Bayern München live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 33,305 toeschouwers in het Mewa Arena nemen 1. FSV Mainz 05 (Mainz) en Bayern München (München) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de DFB-Pokal.
  • Wie: 1. FSV Mainz 05 – Bayern München op tv.
  • Wanneer: woensdag 1 februari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Mewa Arena, het stadion van 1. FSV Mainz 05.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  1. FSV Mainz 05 - Bayern München op tv

  1. FSV Mainz 05 – Bayern München op tv

  Wil je 1. FSV Mainz 05 – Bayern München op tv kijken? De wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 uit Mainz en Bayern München uit München wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • 1. FSV Mainz 05 – Bayern München op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : 1. FSV Mainz 05 – Bayern München LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over 1. FSV Mainz 05-Bayern München op tv

  Alles over de DFB-Pokal wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München:

  • 1. FSV Mainz 05 staat op dit moment op plaats 11e in de Bundesliga.
  • Bayern München staat op dit moment op plaats 1e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van 1. FSV Mainz 05: “Mewa Arena” (33,305 toeschouwers).
  • Competitie: DFB-Pokal, Duitsland
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Mainz krijgt in eigen huis het grote Bayern München op bezoek. Mainz staat in de middenmoot van de Bundesliga terwijl Bayern de toploper is. Bij de wedstrijd Mainz-Bayern op tv gaan we bovendien veel Nederlandse spelers in actie zien. Bij Bayern München spelen namelijk een aantal Nederlanders. Of we Ryan Gravenberch, Daley Blind en Matthijs de Ligt ook daadwerkelijk in actie gaan zien is natuurlijk nog even afwachten. Mainz-Bayern op tv belooft in ieder geval een leuke wedstrijd te worden. De wedstrijd Mainz-Bayern gaat om de strijd in de DFB-Pokal, de Duitse beker.

  1. FSV Mainz 05 – Bayern München op Ziggo Sport Voetbal

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de DFB-Pokal wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma 1. FSV Mainz 05-Bayern München bij Ziggo Sport Voetbal:

  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, 1. FSV Mainz 05 -Bayern München LIVE
  • 22:45 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal:

  Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor het Duitse bekertoernooi, de DFB-Pokal. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kijk je het Duitse bekervoetbal live. Met veel live-wedstrijden, uitgebreide analyses, samenvattingen en hoogtepunten hoef je geen moment meer te missen van de Duitse beker. Nu het toernooi is aangekomen bij de achtste finales komen er steeds meer mooie wedstrijden aan. De kleine clubs vallen vaak af terwijl de grote clubs overblijven. Extra redenen dus om juist nu naar de DFB-Pokal op tv te kijken. De wedstrijd wordt overigens ook op ARD uitgezonden. Dan kijk je de wedstrijd wel met Duits commentaar.

  DFB-Pokal op tv

  De match tussen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München is een wedstrijd in de DFB-Pokal (De voetbalcompetitie in Duitsland). De DFB-Pokal is de naam van het Duitse bekertoernooi. Net zoals wij in Nederland de KNVB beker kennen, hebben ze in Duitsland de DFB-Pokal. Het toernooi bestaat al sinds 1935 en werd toen gewonnen door FC Nürnberg. Het bekertoernooi heette toen nog de Tschammer-beker. Vanaf 1952 heeft het Duitse bekertoernooi de naam DFB-Pokal gekregen. Bayern München heeft het toernooi al 20x gewonnen. Veel vaker dan de nummer twee: Werder Bremen (6x). De regerend kampioen is RB Leipzig. De winnaar van de DFB-Pokal plaatst zich voor de Europa League.

  1. FSV Mainz 05 – Bayern München bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je 1. FSV Mainz 05-Bayern München op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd 1. FSV Mainz 05 – Bayern München kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  1. FSV Mainz 05 – Bayern München bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München uit de DFB-Pokal (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de DFB-Pokal. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS 1. FSV Mainz 05 – Bayern München kijken

  Wil je gratis naar 1. FSV Mainz 05 tegen Bayern München kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om 1. FSV Mainz 05-Bayern München gratis te bekijken.

  Livestream 1. FSV Mainz 05 – Bayern München (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting 1. FSV Mainz 05 – Bayern München kijken

  De samenvatting van 1. FSV Mainz 05 – Bayern München kijken? Wil je de wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de DFB-Pokal worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd 1. FSV Mainz 05-Bayern München:

  Wanneer is 1. FSV Mainz 05 – Bayern München op tv?

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München wordt gespeeld op woensdag 1 februari 2023.

  Hoe laat is 1. FSV Mainz 05 – Bayern München op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt 1. FSV Mainz 05 – Bayern München live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 (Mainz) en Bayern München (München) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt 1. FSV Mainz 05 – Bayern München uitgezonden?

  De wedstrijd tussen 1. FSV Mainz 05 en Bayern München wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik 1. FSV Mainz 05 – Bayern München kijken?

  Je kijkt 1. FSV Mainz 05 – Bayern München op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar 1. FSV Mainz 05 en Bayern München op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar 1. FSV Mainz 05 – Bayern München kunt kijken.

  Kan ik 1. FSV Mainz 05 – Bayern München ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast 1. FSV Mainz 05 -Bayern München zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *