Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg

1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg

  1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg op tv kijken? Op dinsdag 31 januari 2023 om 20:45 uur spelen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg tegen elkaar in de DFB-Pokal. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Union Berlin: Stadion An der alten Försterei. Wil je de wedstrijd 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 21,717 toeschouwers in het Stadion An der alten Försterei nemen 1. FC Union Berlin (Berlijn) en VfL Wolfsburg (Wolfsburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de DFB-Pokal.
  • Wie: 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg op tv.
  • Wanneer: dinsdag 31 januari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stadion An der alten Försterei, het stadion van 1. FC Union Berlin.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  1. FC Union Berlin - VfL Wolfsburg op tv

  1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg op tv

  Wil je 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg op tv kijken? De wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin uit Berlijn en VfL Wolfsburg uit Wolfsburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over 1. FC Union Berlin-VfL Wolfsburg op tv

  Alles over de DFB-Pokal wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg:

  • 1. FC Union Berlin staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • VfL Wolfsburg staat op dit moment op plaats 7e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Union Berlin: “Stadion An der alten Försterei” (21,717 toeschouwers).
  • Competitie: DFB-Pokal, Duitsland
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  FC Union Berlin – Wolfsburg vandaag is een echte kraker in het Duitse bekertoernooi. In de DFB-Pokal nemen Union Berlin en Wolfsburg het tegen elkaar op in de achtste finale van het toernooi. Het is een wedstrijd tussen de huidige nummer twee en nummer zeven uit de Bundesliga. Het belooft dus een bekerwedstrijd te worden van hoog niveau. Bij Union Berlin zien we de Nederlanders Doekhi en Sheraldo Becker in actie. Bij Wolfsburg daarentegen speelt Micky van der Ven. Het is dus ook enigszins een Nederlands onderonsje. Extra redenen om Union Berlin-Wolfsburg vandaag op tv te kijken.

  1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg op Ziggo Sport Voetbal

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de DFB-Pokal wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma 1. FC Union Berlin-VfL Wolfsburg bij Ziggo Sport Voetbal:

  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, 1. FC Union Berlin -VfL Wolfsburg LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal:

  Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor het Duitse bekertoernooi, de DFB-Pokal. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kijk je het Duitse bekervoetbal live. Met veel live-wedstrijden, uitgebreide analyses, samenvattingen en hoogtepunten hoef je geen moment meer te missen van de Duitse beker. Nu het toernooi is aangekomen bij de achtste finales komen er steeds meer mooie wedstrijden aan. De kleine clubs vallen vaak af terwijl de grote clubs overblijven. Extra redenen dus om juist nu naar de DFB-Pokal op tv te kijken.

  DFB-Pokal op tv

  De match tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg is een wedstrijd in de DFB-Pokal (De voetbalcompetitie in Duitsland). De DFB-Pokal is de naam van het Duitse bekertoernooi. Net zoals wij in Nederland de KNVB beker kennen, hebben ze in Duitsland de DFB-Pokal. Het toernooi bestaat al sinds 1935 en werd toen gewonnen door FC Nürnberg. Het bekertoernooi heette toen nog de Tschammer-beker. Vanaf 1952 heeft het Duitse bekertoernooi de naam DFB-Pokal gekregen. Bayern München heeft het toernooi al 20x gewonnen. Veel vaker dan de nummer twee: Werder Bremen (6x). De regerend kampioen is RB Leipzig. De winnaar van de DFB-Pokal plaatst zich voor de Europa League.

  1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je 1. FC Union Berlin-VfL Wolfsburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg uit de DFB-Pokal (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de DFB-Pokal. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg kijken

  Wil je gratis naar 1. FC Union Berlin tegen VfL Wolfsburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om 1. FC Union Berlin-VfL Wolfsburg gratis te bekijken.

  Livestream 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg kijken

  De samenvatting van 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de DFB-Pokal worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd 1. FC Union Berlin-VfL Wolfsburg:

  Wanneer is 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg op tv?

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg wordt gespeeld op dinsdag 31 januari 2023.

  Hoe laat is 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin (Berlijn) en VfL Wolfsburg (Wolfsburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg kijken?

  Je kijkt 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar 1. FC Union Berlin en VfL Wolfsburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg kunt kijken.

  Kan ik 1. FC Union Berlin – VfL Wolfsburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast 1. FC Union Berlin -VfL Wolfsburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *