Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » 1. FC Union Berlin – VfL Bochum op TV (zaterdag 14 mei 2022)

1. FC Union Berlin – VfL Bochum op TV (zaterdag 14 mei 2022)

  1. FC Union Berlin – VfL Bochum op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en VfL Bochum live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion, het stadion van 1. FC Union Berlin. De wedstrijd begint om 15:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: 1. FC Union Berlin – VfL Bochum
  • Wanneer: zaterdag 14 mei 2022
  • Tijd: 15:30.
  • Waar: Vonovia Ruhrstadion (Stadion van 1. FC Union Berlin)
  • Op TV: Viaplay
  1. FC Union Berlin - VfL Bochum op TV

  1. FC Union Berlin – VfL Bochum op TV

  De wedstrijd 1. FC Union Berlin – VfL Bochum in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 14 mei 2022. De wedstrijd begint om 15:30. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • 1. FC Union Berlin – VfL Bochum op TV
  • 15:20: Voorbeschouwing
  • 15:30 : 1. FC Union Berlin – VfL Bochum LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over 1. FC Union Berlin – VfL Bochum

  Alles over 1. FC Union Berlin – VfL Bochum:
  • 1. FC Union Berlin staat op dit moment zesde in de Bundesliga.
  • VfL Bochum staat op dit moment elfde in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Union Berlin, Vonovia Ruhrstadion.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  1. FC Union Berlin – VfL Bochum bij Viaplay

  1. FC Union Berlin – VfL Bochum kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Bundesliga op TV

  Met nog slechts één wedstrijd te gaan is het reuze spannend in de Duitse Bundesliga. Ondanks dat Bayern München het kampioenschap al binnen heeft, staat er nog genoeg op het spel. Zo moet er nog besloten worden welke teams Europees voetbal gaan spelen. Bovendien is ook de strijd om degradatie nog niet helemaal beslist. De Duitse Bundesliga staat daarnaast ook garant voor aanvallend voetbal in een waanzinnig hoog tempo. De Duitse Bundesliga op tv kijken? Vandaag is daar dus een uitstekende dag voor!

  1. FC Union Berlin – VfL Bochum GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar 1. FC Union Berlin – VfL Bochum kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting 1. FC Union Berlin – VfL Bochum

  Samenvatting 1. FC Union Berlin-VfL Bochum kijken? Wil je de wedstrijd 1. FC Union Berlin – VfL Bochum van zaterdag 14 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Bundesliga zijn te zien bij Viaplay. In de samenvatting van 1. FC Union Berlin tegen VfL Bochum zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er staan vandaag veel wedstrijden op het programma. Natuurlijk wordt de Engelse FA-cup finale gespeeld. De finale van de Engelse beker tussen Liverpool en Chelsea kijk je live op tv. Maar ook staan er wedstrijden in de Bundesliga, de Serie A en de Football League Championship op het voetbal programma vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *