Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » 1. FC Union Berlin – Real Madrid op tv | Champions League

1. FC Union Berlin – Real Madrid op tv | Champions League

 • door
1. FC Union Berlin – Real Madrid op tv kijken? Op dinsdag 12 december 2023 om 21:00 uur spelen 1. FC Union Berlin en Real Madrid tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Union Berlin: Stadion An der alten Försterei. Wil je de wedstrijd 1. FC Union Berlin (Duitsland) – Real Madrid (Spanje) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. De wedstrijd wordt gespeeld voor 21,717 toeschouwers. In het Stadion An der alten Försterei nemen 1. FC Union Berlin (Duitsland, Berlijn) en Real Madrid (Spanje, Madrid) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook 1. FC Union Berlin – Real Madrid via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
 • Wie: 1. FC Union Berlin – Real Madrid op tv.
 • Wanneer: dinsdag 12 december 2023.
 • Tijd: 21:00 uur.
 • Waar: Stadion An der alten Försterei, het stadion van 1. FC Union Berlin.
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing.
 • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
1. FC Union Berlin - Real Madrid op tv

1. FC Union Berlin – Real Madrid op tv

Wil je 1. FC Union Berlin – Real Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin uit Duitsland en Real Madrid uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Racing een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
 • 1. FC Union Berlin – Real Madrid op TV
 • 20:30 uur: Voorbeschouwing 1. FC Union Berlin – Real Madrid
 • 21:00 uur : 1. FC Union Berlin – Real Madrid LIVE
 • 23:05 uur: Nabeschouwing 1. FC Union Berlin – Real Madrid

Over 1. FC Union Berlin-Real Madrid Livestream

Alles over de Champions League wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid:
 • 1. FC Union Berlin staat op dit moment15e in de Bundesliga.
 • Real Madrid staat op dit moment 2e in de La Liga.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Union Berlin: “Stadion An der alten Försterei” (21,717 toeschouwers).
 • De thuisclub is 1. FC Union Berlin uit Duitsland. 1. FC Union Berlin komt uit Berlijn in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
 • De uitclub is Real Madrid uit Spanje. 1. FC Union Berlin komt uit Madrid in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
 • Competitie: Champions League
 • De aftrap is om 21:00 uur.
Voor Real Madrid staat er vandaag niets meer op het spel. De Madrilenen zijn al zeker van winst in poule C van de Champions League. Voor Union Berlin is dat wel anders. De club staat laatste in de poule, maar kan zich nog plaatsen voor de UEFA Europa League. Daarvoor moet Union Berlin wel winnen van Real Madrid. Bovendien zijn ze dan ook nog afhankelijk van het resultaat tussen Braga en Napoli. Braga moet dat duel verliezen wil Union überhaupt een kans hebben om derde te worden.

1. FC Union Berlin – Real Madrid op Ziggo Sport Racing

De Champions League wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma 1. FC Union Berlin-Real Madrid bij Ziggo Sport Racing:
 • dinsdag 12 december 2023
 • 21:00 uur, 1. FC Union Berlin -Real Madrid (LIVE)
 • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Racing. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Racing.
Kijk 1. FC Union Berlin – Real Madrid in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Racing: De uitzendrechten van de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport en RTL. De duels van de Nederlandse clubs worden uitgezonden op RTL 7, de overige wedstrijden kijk je op één van de zenders van Ziggo Sport. In totaal heeft Ziggo Sport zes zenders: Select, Voetbal, Docu, Racing, Tennis en Golf. De Champions League wedstrijden zijn op dinsdag en woensdag live te zien op één van de kanalen van Ziggo Sport.

Champions League op tv

De match tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is de mooiste en meest bekende clubcompetitie ter wereld. De beste clubs en spelers doen mee aan de Champions League. Het toernooi is aangekomen bij de laatste wedstrijd van de poulefase. Na deze speelronde weten we dus precies welke clubs doorgaan naar de knock-out fase van de Champions League en voor welke teams het toernooi erop zit. Het belooft een spannende Champions League week te worden.

Europees voetbal op tv

Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
Competitie Zender(s)
Conference League ESPN Veronica
Europa League ESPN Veronica
Champions League RTL 7 Ziggo Sport
De Champions League wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Racing.

1. FC Union Berlin – Real Madrid bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je 1. FC Union Berlin-Real Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd 1. FC Union Berlin – Real Madrid kijk je op Ziggo Sport Racing.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

1. FC Union Berlin – Real Madrid bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

GRATIS 1. FC Union Berlin – Real Madrid kijken

Wil je gratis naar 1. FC Union Berlin tegen Real Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om 1. FC Union Berlin-Real Madrid gratis te bekijken. De wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Racing.

Livestream 1. FC Union Berlin – Real Madrid (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting 1. FC Union Berlin – Real Madrid kijken

De samenvatting van 1. FC Union Berlin – Real Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Op welke zender is 1. FC Union Berlin – Real Madrid op tv?

Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin – Real Madrid? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is 1. FC Union Berlin – Real Madrid op tv?
Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
NPO 1 1 1
NPO 2 2 2
NPO 3 3 3
RTL 4 4 4
RTL 5 5 5
SBS 6 6 6
RTL 7 7 7
Veronica 8 9
FOX 11 16
RTL Z 12 11
Ziggo Sport 401 233
Ziggo Sport Select 401 233
Ziggo Sport Voetbal 402 234
Ziggo Sport Golf 403 235
Ziggo Sport Racing 404 236
Ziggo Sport Docu 405 237
Ziggo Sport Tennis 406 238
Eurosport 20 35
Eurosport 2 411 36
ESPN 421 14 en 221
ESPN 2 422 222
ESPN 3 423 223
ESPN 4 424 224
ESPN UHD 425
Viaplay 154 225

Alle voetbalcompetities op tv kijken?

Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

Voetbal Livestreams vandaag

Naast 1. FC Union Berlin vs Real Madrid zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd 1. FC Union Berlin-Real Madrid:
Wanneer is de 1. FC Union Berlin – Real Madrid livestream?

De Champions League wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid wordt gespeeld op dinsdag 12 december 2023.

Hoe laat is 1. FC Union Berlin – Real Madrid op tv?

De wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt 1. FC Union Berlin – Real Madrid live op tv uitgezonden?

Ja, de wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin uit Berlijn, Duitsland en Real Madrid (Madrid), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt 1. FC Union Berlin – Real Madrid via livestream uitgezonden?

De wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en Real Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

Op welke zender kan ik 1. FC Union Berlin – Real Madrid kijken?

Je kijkt 1. FC Union Berlin – Real Madrid op Ziggo Sport Racing.

Kan ik gratis naar 1. FC Union Berlin en Real Madrid op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar 1. FC Union Berlin – Real Madrid kunt kijken.

Kan ik 1. FC Union Berlin – Real Madrid ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast 1. FC Union Berlin -Real Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *