Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05

1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05

  1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 op tv kijken? Op zaterdag 4 februari 2023 om 15:30 uur spelen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Union Berlin: Stadion An der alten Försterei. Wil je de wedstrijd 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 21,717 toeschouwers in het Stadion An der alten Försterei nemen 1. FC Union Berlin (Berlijn) en 1. FSV Mainz 05 (Mainz) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 februari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Stadion An der alten Försterei, het stadion van 1. FC Union Berlin.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  1. FC Union Berlin - 1. FSV Mainz 05 op tv

  1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 op tv

  Wil je 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 op tv kijken? De wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin uit Berlijn en 1. FSV Mainz 05 uit Mainz wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over 1. FC Union Berlin-1. FSV Mainz 05 op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05:

  • 1. FC Union Berlin staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • 1. FSV Mainz 05 staat op dit moment op plaats 11e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Union Berlin: “Stadion An der alten Försterei” (21,717 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  Union Berlin ontvangt dit weekend Mainz. Union Berlin kent een uitstekend seizoen en staat op de tweede plek in de Bundesliga achter Bayern München. Toch heeft de ploeg maar één punt minder en doet dus nog volop mee om het kampioenschap. Om de druk op te blijven voeren op Bayern München moet er eerst thuis gewonnen worden van Mainz. Mainz won vorige week in een spectaculaire wedstrijd van Bochum. Midweeks werd er nog wel verloren van Bayern München in de DFB-Pokal. Beide clubs speelden deze week nog in de beker en zullen dus wat vermoeid aan de aftrap verschijnen.

  1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma 1. FC Union Berlin-1. FSV Mainz 05 bij Viaplay:

  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, 1. FC Union Berlin -1. FSV Mainz 05 LIVE
  • 17:35 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De uitzendrechten voor de Bundesliga zijn in handen van Viaplay. De relatief nieuwe zender heeft de uitzendrechten op onder andere de Bundesliga, de Premier League (Engeland) en natuurlijk ook de Formule 1. Bovendien heeft Viaplay meerdere kanalen waardoor je heel veel wedstrijden live kunt kijken. Je kijkt Viaplay bij Ziggo, KPN of alle andere grote providers. Ook kun je een abonnement bij Viaplay zelf afsluiten. Zo kun je de wedstrijden online of via de Viaplay App kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. In de Bundesliga spelen veel grote clubs en bovendien is (bijna) iedere wedstrijd van een enorm hoog niveau. Het spel gaat snel over en weer en dit maakt de Duitse competitie heel interessant om naar te kijken. Ook voor de neutrale kijker zijn de Bundesliga wedstrijden op tv zeker de moeite waard. Daarnaast zie je veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie. De Bundesliga op tv is dus zeker de moeite waard om te volgen.

  1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je 1. FC Union Berlin-1. FSV Mainz 05 op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 kijken

  Wil je gratis naar 1. FC Union Berlin tegen 1. FSV Mainz 05 kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om 1. FC Union Berlin-1. FSV Mainz 05 gratis te bekijken.

  Livestream 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 kijken

  De samenvatting van 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 kijken? Wil je de wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd 1. FC Union Berlin-1. FSV Mainz 05:

  Wanneer is 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 wordt gespeeld op zaterdag 4 februari 2023.

  Hoe laat is 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin (Berlijn) en 1. FSV Mainz 05 (Mainz) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 uitgezonden?

  De wedstrijd tussen 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 kijken?

  Je kijkt 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 op Viaplay.

  Kan ik gratis naar 1. FC Union Berlin en 1. FSV Mainz 05 op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 kunt kijken.

  Kan ik 1. FC Union Berlin – 1. FSV Mainz 05 ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast 1. FC Union Berlin -1. FSV Mainz 05 zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *