Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt | Bundesliga

1. FC Köln – Eintracht Frankfurt | Bundesliga

  1. FC Köln – Eintracht Frankfurt op tv kijken? Op zondag 12 februari 2023 om 17:30 uur spelen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Köln: RheinEnergieStadion. Wil je de wedstrijd 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 50,000 toeschouwers in het RheinEnergieStadion nemen 1. FC Köln (Keulen) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt op tv.
  • Wanneer: zondag 12 februari 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: RheinEnergieStadion, het stadion van 1. FC Köln.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  1. FC Köln - Eintracht Frankfurt op tv

  1. FC Köln – Eintracht Frankfurt op tv

  Wil je 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt op tv kijken? De wedstrijd tussen 1. FC Köln uit Keulen en Eintracht Frankfurt uit Frankfurt wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over 1. FC Köln-Eintracht Frankfurt op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt:
  • 1. FC Köln staat op dit moment op plaats 17e in de Bundesliga.
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment op plaats 5e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Köln: “RheinEnergieStadion” (50,000 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  FC Köln speelt in eigen huis tegen Eintracht Frankfurt. Hoewel Eintracht de favoriet lijkt voor dit duel, kan het maar zo eens een spannende wedstrijd worden. Keulen heeft namelijk al vier wedstrijden op rij niet verloren. Ook Eintracht Frankfurt is al lange tijd ongeslagen. Het belooft dus een wedstrijd te worden tussen twee clubs die in goede vorm verkeren.

  1. FC Köln – Eintracht Frankfurt op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma 1. FC Köln-Eintracht Frankfurt bij Viaplay:
  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, 1. FC Köln -Eintracht Frankfurt LIVE
  • 19:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de uitzendrechten op de Duitse voetbalcompetitie. De zender besteedt daarom uitgebreid aandacht aan de Bundesliga. Je kunt Viaplay kijken via KPN, Ziggo, T-Mobile en alle andere grote providers. Daarnaast krijg je op Viaplay al het laatste nieuws over de wedstrijden in de Duitse voetbalcompetitie. Je kunt Viaplay bovendien ook via de app van Viaplay kijken. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om geen moment te missen van Duits voetbal op tv.

  Bundesliga op tv

  De match tussen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. De competitie staat bekend om de grote clubs van wereldformaat. Daarnaast is het voetbal er van een heel hoog niveau. De wedstrijden zijn intens en worden op het scherpst van de snede gespeeld. Daardoor kijk je eigenlijk nooit naar saaie wedstrijden. Ook spelen er veel Nederlanders in de Bundesliga. Dit maakt de competitie natuurlijk nét even iets leuker om op tv te volgen.

  1. FC Köln – Eintracht Frankfurt bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je 1. FC Köln-Eintracht Frankfurt op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  1. FC Köln – Eintracht Frankfurt bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt kijken

  Wil je gratis naar 1. FC Köln tegen Eintracht Frankfurt kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om 1. FC Köln-Eintracht Frankfurt gratis te bekijken.

  Livestream 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt kijken

  De samenvatting van 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt kijken? Wil je de wedstrijd tussen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd 1. FC Köln-Eintracht Frankfurt:
  Wanneer is 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op zondag 12 februari 2023.

  Hoe laat is 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen 1. FC Köln (Keulen) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt uitgezonden?

  De wedstrijd tussen 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt kijken?

  Je kijkt 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt op Viaplay.

  Kan ik gratis naar 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt kunt kijken.

  Kan ik 1. FC Köln – Eintracht Frankfurt ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast 1. FC Köln -Eintracht Frankfurt zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *