Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » 1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld op TV (zaterdag 23 april 2022)

1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld op TV (zaterdag 23 april 2022)

  1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen 1. FC Köln en DSC Arminia Bielefeld live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion, het stadion van 1. FC Köln. De wedstrijd begint om 15:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: 1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: RheinEnergieStadion (Stadion van 1. FC Köln)
  • Op TV: Viaplay
  1. FC Köln - DSC Arminia Bielefeld op TV

  1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld op TV

  De wedstrijd 1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 15:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • 1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld op TV
  • 15:20 uur: Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : 1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over 1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld

  Alles over 1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld:
  • 1. FC Köln staat op dit moment zevende in de Bundesliga.
  • DSC Arminia Bielefeld staat op dit moment zeventiende in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van 1. FC Köln, RheinEnergieStadion.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld bij Viaplay

  1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je de Duitse Bundesliga op TV kijken? De hoogste voetbalcompetitie in Duitsland kijk je op Viaplay. Deze nieuwe sportzender zendt naast de Formule 1 ook het Duitse voetbal uit. De Bundesliga is natuurlijk één van de mooiste competities van de wereld en die kun je nu helemaal live volgen op Viaplay. En we hebben nog meer goed nieuws. Vanaf augustus kijk je ook de Premier League bij Viaplay.

  Bundesliga op TV

  De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Al jaren gaat de strijd daar tussen de twee grootmachten Bayern München en Borussia Dortmund. Maar dit betekent niet dat dit de enige leuke wedstrijden zijn. Er zijn veel meer teams die het bekijken waard zijn. Bovendien ligt het tempo in de Duitse Bundesliga vaak heel hoog. Hierdoor zijn de wedstrijd enorm interessant om naar te kijken.

  1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar 1. FC Köln – DSC Arminia Bielefeld kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *